Cordiale Cu Cireșe De Ciocolată

Cordiale Cu Cireșe De Ciocolată
Chocolate Cherry Cordials ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 427 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, zahăr granulat, lichid din borcanul de cireșe maraschino și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cordiale de cireșe acoperite cu ciocolată, Cordiale de cireșe acoperite cu ciocolată ale lui Patsy, și Cordiale Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cireșele într-un castron mic cu lichior. Acoperiți și odihniți peste noapte, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați cireșele pe tigaia căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se usca, stând fiecare cireș în poziție verticală. Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa, sucul de cireșe și siropul ușor de porumb. Gatiti la foc mediu, amestecand pentru a dizolva zaharul. Când amestecul ajunge la fierbere, opriți agitarea și continuați să gătiți până când amestecul înregistrează 240 F pe termometrul de citire instantanee, perindând ocazional marginea cratiței cu apă pentru a dizolva cristalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Suc De CireșeSuc De Cireșe
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă sirop de zahăr pe o placă mare de marmură sau o foaie de copt cu ramă așezată peste un prosop și se lasă să se răcească până abia se încălzește, aproximativ 25 de minute. Folosind răzuitor de bancă, răzuiți siropul în sus și peste el însuși. Continuați această mișcare în timp ce mutați masa de sirop îngroșat înainte și înapoi peste tigaie. Siropul va începe să se îngroașe pe măsură ce se răcește. Utilizați spatula offset pentru a răzui siropul de pe racleta de bancă. Continuați să lucrați fondant până când amestecul începe să se transforme din translucid în opac, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Continuați să lucrați amestecul înainte și înapoi peste marmură până când începe să se îngroașe considerabil, până la punctul de a deveni o pastă groasă, cu aproximativ 15 minute mai mult.
5
Transferați fondantul într-o cratiță mică și puneți-l la foc mic, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc.
7
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte. Ținând cireșul de tulpină, înmuiați-l în fondant pentru a acoperi și puneți-l pe sheepan pregătit. Refaceți fondantul dacă se îngroașă înainte ca cireșele să termine de scufundat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Lăsați fondantul să se usuce pe cireșe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Așezați ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste tigaia cu apă care abia fierbe. Amestecând ușor, încălziți până se topește aproximativ jumătate din ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți vasul de pe foc și continuați să amestecați ciocolata până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Unul câte unul, înmuiați cireșele acoperite cu fondant în ciocolată, acoperind complet și apoi lăsând excesul de ciocolată să picure din cireșe. Puneți fiecare cireș înapoi pe foaie căptușită cu pergament. Se răcește cu cel puțin 48 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista