Coq Au Vin

Coq Au Vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Coq au Vin. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 678 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.6 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți vin de visiniu, cimbru, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Coq au Riesling.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, grea sau cuptor olandez, prăjiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Înveliți bucățile de pui în făină, sare și piper. Pui brun în grăsime de slănină fierbinte pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Adăugați usturoi, ceapă, ciuperci și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se sotează 2 minute pentru a se înmuia.
5
Turnați coniacul într-un pahar mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
6
Scoateți tigaia de pe foc, turnați coniac, flambați aprinzând un chibrit lung și ținându-l chiar deasupra vasului, aprindeți fumul. Coniacul va lua foc și flăcările se vor arde în decurs de 1 minut. Când flăcările se sting, întoarceți tigaia la foc și amestecați treptat vinul și bulionul. Când vinul este bine amestecat, adăugați ierburile. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți capacul și continuați să fierbeți timp de 15 minute pentru a permite sosului să se reducă puțin. Poate doriți să adăugați 1 lingură de pastă de roșii sau amidon de porumb pentru a ajuta la procesul de îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Pentru a servi, acoperiți puiul și legumele cu slănină sfărâmată rezervată și pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Château Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Château Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Roba de rubin profund, arome intense de fructe de padure negre, paine prajita, condimente si vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista