Copil olandez din Chile cu Salsa de Avocado
Reteta Chile copil olandez cu Avocado Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 332 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mergând Olandeză: Apple-Spice Lapte Bătut Copil Olandez, Tacos de pește la grătar cu Salsa prăjită-chile-și-avocado, și Supă de ardei roșu prăjită răcită cu Salsa de Avocado-Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul într - un vas de copt superficial de 2 până la 3 litri și încălziți într-un cuptor de 425 până se topește, 3 până la 4 minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți ouăle și laptele până se omogenizează.
Adăugați făină și rotiți până se omogenizează, apoi adăugați 1 lingură de ardei iute și rotiți doar pentru a amesteca.
Se toarnă aluatul în vasul de copt fierbinte.
Coaceți până când bebelușul olandez este umflat și bine rumenit, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un castron, amestecați restul de 1/2 lingură de ardei iute cu avocado, roșii, ceapă verde și suc de lămâie.
Praf copt copil olandez cu cayenne, dacă se dorește.
Adăugați salsa de avocado și sare după gust.