Copane Picante La Grătar Cu Miere-Var

Picantă miere-var la gratar copane este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos picant de grătar cu miere-tei, tobe de pui, garnituri: frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Copane de miere-tei cu mazăre de zăpadă și orez brun, Copane pentru grătar cu miere la grătar, și Copane Teriyaki Picante La Grătar.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Lăsați să stea, acoperit, 30 de minute.
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 5 până la 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Reduceți temperatura grătarului la 250 până la 300 de căldură (scăzută); pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 20 până la 30 de minute.
Între timp, pregătiți sos picant de grătar cu miere-var. Rezervați 1 cană de sos.
Periați puiul cu sosul de grătar rămas. Acoperiți cu capacul grătarului și grătiți încă 10 minute sau până când ați terminat.
Serviți puiul cu 1 cană de sos de grătar rezervat.