Copaci de Broccoli cu baie cremoasă de fasole albă
Broccoli copaci cu cremă alb-fasole Dip este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 117 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de broccoli, tofu de mătase, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Broccoli cremos-supă de fasole albă, Broccoli Cremos-Supă De Fasole Albă, și Supă De Ardei Roșu Prăjită Cu Copaci Pesto De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch broccoli într-o oală cu apă sărată clocotită (1 lingură sare pentru 6 litri de apă), neacoperită, 2 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare. Scufundați imediat colanderul cu broccoli într-o baie de gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți din nou.
Întindeți broccoli pe un prosop de bucătărie pentru a se usca. (Broccoli va fi în continuare crocant.)
Cu motorul unui robot de bucătărie în funcțiune, aruncați usturoiul prin tubul de alimentare și procesați până se toacă fin.
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția broccoli) și 1/2 linguriță de sare și pur și pur până se omogenizează. Forțați scufundarea printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele.
Serviți broccoli cu baie.
* Broccoli poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă sigilată. * Scufundarea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.