Copa Verde
O porție conține 205 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.25 pe portie. Dacă aveți la îndemână sirop de agave, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Floarea Jalisco din Copa D ' Oro, Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, și Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cimbru și sare într-un castron mic, puțin adânc.
Puneți o cantitate mică de sirop de agave într-un alt castron mic. Folosind degetul, rim 6 pahare shooter cu siropul, apoi înmuiați jantele în amestecul de cimbru-sare. Puneți ochelarii deoparte.
Așezați ingredientele rămase, cu excepția gheții, într-un blender și amestecați la înălțime până se omogenizează.Umpleți un agitator de cocktail la jumătate cu gheață.
Se toarnă o parte din amestecul amestecat, umplând agitatorul cam la jumătate. Se agită până se răcește bine, aproximativ 20 până la 30 de secunde. Se strecoară în ochelarii de tragere cu ramă. Repetați cu ingredientele amestecate rămase.