Cookie-urile TKO de la Bouchon Bakery
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile TKO de la Bouchon Bakery. O porție conține 567 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, pâine scurtă de ciocolată, lingură de zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Bouchon Bakery bucăți de ciocolată și prăjituri cu cip, Prajitura Bouchon Bakery ' s Cr, și Prăjituri De Cafea Bouchon Bakery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplutură: topiți ciocolata și untul împreună, amestecând continuu. Între timp, aduceți crema la foc mic.
Se toarnă smântâna peste ciocolata topită și se bate pentru a se combina.
Se toarnă într-un recipient și se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore, sau până la 1 zi, până se răcește complet.
Așezați făina într-un castron mediu, Cerneți în cacao și bicarbonat de sodiu și bateți pentru a combina.
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Rotiți la viteză medie-mică și amestecați până se omogenizează.
Adăugați sarea și amestecați încă 15 până la 30 de secunde.
Adăugați zahărul și amestecați aproximativ 2 minute, până devine pufos. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului.
Adăugați ingredientele uscate în 2 adaosuri, amestecând la viteză mică timp de 15 până la 30 de secunde după fiecare sau până când sunt combinate, apoi amestecați până când aluatul începe să se unească.Împingeți aluatul pe suprafața de lucru și, folosind călcâiul mâinii sau un răzuitor de patiserie, împingeți-l împreună într-un bloc pătrat de 6 inci. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră, până când este ferm. (Aluatul poate fi refrigerat până la 2 zile sau congelat până la 1 lună.)
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F (standard). Tapetați două tigăi de foi cu Silpats sau hârtie pergament.
Desfaceți aluatul și așezați-l între două bucăți de hârtie pergament sau folie de plastic. Cu un sucitor, bateți partea superioară a aluatului, lucrând de la stânga la dreapta, pentru a începe să-l aplatizați, apoi întoarceți aluatul la 90 de grade și repetați (acest lucru va ajuta la prevenirea crăpării aluatului pe măsură ce este rulat).
Rulați pe o foaie groasă de J-inch. Dacă aluatul s-a înmuiat, glisați-l (în pergament) pe spatele unei tigaie și dați-l la frigider până când este suficient de ferm pentru a tăia.
Folosind tăietorul canelat, tăiați rondele din aluat. Dacă este necesar, împingeți garniturile împreună, dați-le la frigider până când sunt ferme și rulați din nou pentru un total de 16 runde. (Orice garnituri pot fi coapte ca atare, răcite și măcinate în robotul de bucătărie pentru a fi folosite ca firimituri de prăjituri peste înghețată.) Dacă aluatul se înmoaie, reveniți la frigider până când fursecurile sunt suficient de ferme pentru a le transfera într-o tigaie. Aranjați rundele pe tăvile de foi, lăsând aproximativ i inch între ele. (Aluatul poate fi modelat în avans; Vezi nota.)
Coaceți timp de 15 până la 17 minute, întorcând tigăile la jumătatea coacerii, până când fursecurile sunt parfumate, cu mici fisuri la suprafață. (Deoarece cookie-urile sunt atât de întunecate, poate fi dificil de spus când sunt terminate.) Puneți tigăile pe un suport de răcire și răciți timp de 5 până la 10 minute, apoi transferați fursecurile pe suport pentru a se răci complet.
Așezați umplutura în vasul mixerului, prevăzut cu accesoriul paletei și bateți până se omogenizează.
Transferați în punga de patiserie.
Întoarceți jumătate din cookie-uri. Pipeți lacrimi lungi de 1/2 inch într-un inel pe fiecare, începând cu 1/2 inch de marginile cookie-ului și apoi, lucrând spre centru, pipeți inele concentrice de lacrimi pentru a acoperi cookie-ul (utilizați 18 grame de umplutură pe cookie). Completați fiecare cu un al doilea cookie și apăsați ușor pentru a sandwich cookie-urile.
Cookie-urile sunt cele mai bune în ziua în care sunt coapte, dar pot fi păstrate într-un recipient acoperit, la temperatura camerei dacă nu sunt umplute sau refrigerate dacă sunt umplute, timp de până la 3 zile.
Notă: aluatul în formă poate fi înghețat pe tava de foaie—învelit în câteva straturi de folie de plastic—timp de până la 1 lună.
Transferați într-o tigaie căptușită la temperatura camerei și coaceți din congelat.