Cookie-urile lui Moș Crăciun
Cookie-urile Shortbread Mos Craciun ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 60. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 49 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Un amestec de extract de vanillan, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Moș Crăciun Face Cookie-Uri Shortbread, Nu-doar-pentru-Moș Crăciun Cookie-uri, și Cookie-Uri Moș Crăciun.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr pudră, bătând bine.
Adăugați vanilie, bătând până se amestecă.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se amestecă.
Împărțiți aluatul de prăjituri în jumătate; formați fiecare porție într-un jurnal de 10 inci. Înfășurați în hârtie de ceară și răciți 8 ore; sau înghețați până la 6 săptămâni și dezghețați la frigider.
Tăiați fiecare rolă în felii groase de 1/3 inci; așezați pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați pe rafturi de sârmă pentru a se răci.
Prăjituri cu pâine scurtă cu ciocolată: cuptor cu microunde 1/2 cană de ciocolată semidulce într-un bol de sticlă la 1 minut. Se amestecă până se omogenizează. Înmuiați jumătate din fiecare prăjitură răcită în ciocolată.
Așezați pe hârtie de ceară pentru a seta.
Biscuiți cu unt de arahide și jeleu: amestecați 1/2 cană unt de arahide în aluat după adăugarea amestecului de făină. Faceți o indentare în centrul fiecărei felii de prăjituri înainte de coacere. Umpleți fiecare indentare cu 1/4 linguriță de jeleu.
Biscuiți cu ciocolată-mentă: amestecați 1 (67 uncii) bomboane de ciocolată, tocate, în aluat după adăugarea amestecului de făină. Procedați conform indicațiilor.
Biscuiți cu turtă scurtă de caramel: amestecați 1 cană chipsuri de cărămidă de migdale în aluat după adăugarea amestecului de făină. Procedați conform indicațiilor. (Doar în scopuri de testare, am folosit
Heath Bits o' brickle chips, găsit lângă chipsuri de ciocolată în magazin alimentar.)
Pecan-Crusted Shortbread Cookie-uri: Coat #10-inch busteni cu 3/4 cana fin tocat nuci pecan. Procedați conform indicațiilor.
Biscuiți cu scorțișoară roșie: amestecați 1/2 cană bomboane roșii de scorțișoară în aluat după adăugarea amestecului de făină. Procedați conform indicațiilor.
Fursecuri cu fulgi de zăpadă: răciți aluatul la 2 ore după adăugarea amestecului de făină. Formați aluatul în bile de 16 (3/4 inch), bile de 16 (1/2 inch) și bile de 16 (1/4 inch). Utilizați 1 minge de fiecare dimensiune pentru a face forme de zăpadă, fără a lăsa spațiu între bile.
Coaceți conform instrucțiunilor. Pentru ochi, utilizați glazura de gel negru după răcirea prăjiturilor sau apăsați mini bucățele de ciocolată pe prăjiturile calde. Asigurați eșarfe folosind glazura decorator roșu după cookie-uri se răcească.