Cookie-urile de scorțișoară ale bunicii
Cookie-urile de scorțișoară ale GrandLady ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 140 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți unt, nuci pecan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Melasă scorțișoară Chip Cookie-uri cu scorțișoară burniță, Scorțișoară Cookie-Uri I, și Biscuiți Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric de 2 până la 3 minute sau până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați făină și scorțișoară, bătând bine. (Aluatul va fi rigid.)
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch între foile de hârtie pergament.
Scoateți foaia superioară de pergament și inversați aluatul pe o foaie de copt ușor unsă.
Îndepărtați hârtia pergament și apăsați pecanele uniform în aluat.
Coaceți prăjiturile la 350 timp de 15 minute; reduceți căldura la 250 și coaceți încă 10 minute.
Scoateți din cuptor și tăiați fursecurile (în timp ce aluatul este fierbinte) în dreptunghiuri de 3 - x 1 1/2 inch, folosind un tăietor de pizza. Se răcește pe un suport de sârmă.
Presărați firimituri de prăjituri care rămân de la tăiere peste castron de înghețată de vanilie.