Cookie-urile de amprentă ale lui Siobhan
Cookie-urile de amprentă ale lui Siobhan sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 24. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, gem, cum ar fi zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Jam Cookie-Uri De Amprentă, Cookie-uri pentru amprenta PB & J, și Jam Cookie-Uri De Amprentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se încorporează complet, aproximativ 1 minut. Cu mixerul la foc mic, adăugați amestecul de făină și amestecați până se combină. Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și aranjați pe foi de copt, lăsând aproximativ 3 inci între fursecuri. Folosind degetul mare sau capătul rotund al unui pistil mic, faceți o fântână în centrul fiecărui cookie. Folosind o linguriță, umpleți fiecare godeu cu gem, având grijă să nu umpleți prea mult godeurile.
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până devin aurii, aproximativ 15 minute. Răciți fursecurile pe foile de copt timp de 10 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.