Cookie-urile de amprentă ale lui Siobhan

Cookie-urile de amprentă ale lui Siobhan
Cookie-urile de amprentă ale lui Siobhan sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 24. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, gem, cum ar fi zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Jam Cookie-Uri De Amprentă, Cookie-uri pentru amprenta PB & J, și Jam Cookie-Uri De Amprentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați oul și vanilia și bateți până se încorporează complet, aproximativ 1 minut. Cu mixerul la foc mic, adăugați amestecul de făină și amestecați până se combină. Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rulați aluatul în bile de 1 inch și aranjați pe foi de copt, lăsând aproximativ 3 inci între fursecuri. Folosind degetul mare sau capătul rotund al unui pistil mic, faceți o fântână în centrul fiecărui cookie. Folosind o linguriță, umpleți fiecare godeu cu gem, având grijă să nu umpleți prea mult godeurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până devin aurii, aproximativ 15 minute. Răciți fursecurile pe foile de copt timp de 10 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista