Cookie-urile cu unt ale lui Shelbi
Cookie-urile cu unt Shelbi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 231 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 58 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Cookie-uri surpriză sănătoase cu unt de arahide (Cookie-uri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), și Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Ciocolată Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cerneti impreuna faina si sarea intr-un bol.
În vasul unui mixer în picioare, adăugați untul și amestecați pe mediu-înalt până la pufos și ușor.
Adăugați zahărul și ouăle, câte 1 pe rând, până când și amestecați până se combină.
Adăugați vanilie și scorțișoară. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat făina în amestecul de unt, zahăr, ouă.
Se amestecă până când aluatul pare neted.
Așezați aluatul pe o tăietură cu flori și tăiați aluatul în sferturi, aplatizați și înfășurați cu plasticul. Se răcește la frigider timp de 2 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cu un sucitor acoperit cu făină, întindeți sferturile de aluat 1 odată, pe o suprafață de lucru înmuiată până la 1/4 până la 1/8 inci grosime. Utilizați o varietate de tăietori pentru a tăia cookie-urile.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și fursecuri spațiale la aproximativ 1 1/2 inci distanță.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Folosind o folosind o spatulă, transferați cookie-urile într-un suport de sârmă pentru a se răci.