Cookie-urile cu ciocolată perfectă ilustrate de Cook
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook ' s Illustrated Perfect Chocolate Chip Cookies. O porție conține 748 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 115. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți bicarbonat de sodiu, produce 24 2in. fursecuri, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-urile cu ciocolată perfectă ilustrate de Cook, CCC luni: cookie-urile cu ciocolată ilustrate ale lui Cook, și Fursecuri Perfecte Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Căptușiți două foi de cookie 1812 cu hârtie pergament sau silpats.
Bateți făina și bicarbonatul de sodiu.
Încălziți 10 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu până se topesc aproximativ 2 minute. Continuați să amestecați încă 1-3 minute până se rumenesc și există o aromă de nuci.
Se toarnă untul încălzit printr-o sită într-un vas rezistent la căldură. Se amestecă untul rămas până se topește complet.
Adăugați toate cele trei zaharuri, sare și vanilie în castron cu unt și bateți până se combină complet.
Adăugați oul și gălbenușul de ou, bateți până când amestecul este neted și nu rămân bulgări de zahăr, aproximativ 30 de secunde.
Lăsați amestecul să stea 3 minute, apoi bateți încă 30 de secunde.
Repetați pasul patru de încă 2 ori până când amestecul este gros și strălucitor.
Se amestecă făina până se combină. Se amestecă chipsurile de ciocolată și nucile până se combină.
Folosiți o lingură de înghețată pentru a forma fursecuri.
Așezați aluatul la 2 centimetri distanță pe foaia de prăjituri.
Coaceți prăjiturile câte o tavă pe rând, rotind foaia de prăjituri la jumătatea coacerii.
Coaceți până când prăjiturile sunt maronii aurii și încă pufoase. Aproximativ 10-14 minute.etichetă: Cooks Illustrated 2009
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.