Cookie-uri și budincă cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile și budinca de cremă. O porție conține 301 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte, amidon de porumb, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gustați și spuneți joi-cookie-uri și cookie-uri de budincă cremă, Cookie-Uri Și Plăcintă Cu Budincă Cremă, și Cookie-Uri ' N Crema Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 4 căni de lapte într-o cratiță mare la foc mediu până la abur.
Bateți zahărul, amidonul de porumb și 1/2 linguriță de sare într-un bol mare.
Bateți gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană de lapte.
Bateți jumătate din laptele fierbinte în amestecul de ouă până se omogenizează, apoi bateți treptat amestecul de lapte de ou înapoi în cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când s-a îngroșat până la o consistență asemănătoare budincii, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Se răcește ușor, amestecând de câteva ori pentru a preveni formarea unei piele.
Așezați o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii și refrigerați până se răcește complet și se îngroașă, aproximativ 4 ore.
Înainte de servire, bateți budinca puternic până când este netedă și cremoasă.
Puneți prăjiturile într-o pungă de plastic resigilabilă și zdrobiți ușor cu partea netedă a unui ciocan de carne sau cu fundul unei cupe de măsurare. Rezervați 1/2 cană din prăjiturile zdrobite și amestecați restul în budincă. Lingurați budinca în șase până la opt căni individuale și acoperiți cu prăjiturile zdrobite rezervate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "