Cookie-urile vegane "Turtle" cu fulgi de ovăz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, ulei de cocos, sare de mare de cereale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Vegane Cu Afine Cu Fulgi De Ovăz, Fursecuri Vegane Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz, și Cookie-Uri Vegane Chewy Ovaz Raisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163° și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Prăjiți pecanele timp de aproximativ 9-11 minute, până devin aurii și parfumate. După prăjire, scoateți din cuptor și răciți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați nuci pecan în robotul de bucătărie împreună cu 1 cană de ovăz și procesați până se toacă grosier cu puțină pulbere fină (vezi fotografia în postarea de pe blog). Asigurați-vă că nu peste proces sau uleiurile din nuci vor release.In un castron mare, amestecați amestecul de pecan / ovăz, restul de 1 cană de ovăz laminat, făină, Sucanat, bicarbonat de sodiu, scorțișoară și salt.In un castron mediu, amestecați împreună siropul de arțar, uleiul de cocos topit, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Ulei De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Sucanat
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul umed pe ingredientele uscate și se amestecă până combined.In un castron mic, acoperiți curmalele tocate în 1/2-1 linguriță de făină și aruncați până se acoperă. Acest lucru împiedică lipirea datelor. Îndoiți curmalele și chipsurile de ciocolată în aluat.Luați aproximativ 2 linguri de aluat, rotiți-l într-o bilă, apoi apăsați-l cu mâna pentru a-l aplatiza pe foaia de copt. Cookie-uri spațiale la câțiva centimetri distanță. Repetați până când aveți aproximativ 16 cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Rulou Cu Fructe
Date
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți timp de 12-13 minute la 177° până când prăjiturile se rumenesc pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și lăsați să stea pe foaia de copt timp de 3-4 minute înainte de a pune fursecurile pe un suport de răcire timp de 15 minute.