Cookie-Uri Umplute Cu Fructe
Cookie-urile umplute cu fructe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 750 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, extract de vanillan, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Fursecuri Spritz Umplute Cu Fructe, Plăcintă Plină De Fructe, și Cupcakes Umplute Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie sau 2 furculițe până se sfărâmă.
Bateți împreună drojdia și laptele cald.
Lăsați să stea 10 minute. (
Amestecul nu spumă.) Se amestecă oul și vanilia.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite. Împărțiți aluatul în sferturi; înfășurați fiecare porție în folie de plastic și răciți 30 de minute.
Rulați fiecare porție de aluat la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață plană ușor prăfuită cu zahăr pudră.
Tăiați în pătrate de 3 inci. Lingură 1 linguriță grămadă de caise sau cireșe desert de umplere în centrul fiecărui pătrat.
Îndoiți 2 colțuri opuse spre centru, ușor suprapuse.
Așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când sunt ușor aurii. Se răcește cookie-urile pe foaia de copt 5 minute.
Scoateți pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească complet.
Presărați fursecurile cu zahăr pudră înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură Solo pentru produse de patiserie, prăjituri și deserturi.
Fursecuri cu fulgi de zăpadă: omiteți umplutura de desert. Pregătiți și întindeți aluatul conform instrucțiunilor.
Tăiați aluatul cu un tăietor de prăjituri în formă de fulg de zăpadă de 3 3/4 inci.
Așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Se presară cu zahăr spumant.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când sunt ușor aurii. Se răcește cookie - urile conform instrucțiunilor. Face aproximativ 5 duzini. Pregătire: 20 min., Stand: 10 min., Rece: 30 min.,