Cookie-Uri Ultimate Cut Out Fără Gluten
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 18 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, cremă de brânză, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ultimate Monster Cookies {Gluten și lactate versiuni gratuite!}, Cerealele Fierbinți Fără Gluten, și Cookie-uri încărcate pentru micul dejun Vegan (fără gluten!) & Sponsor Spotlight: fără gluten CALGARY....și Vitamix + More Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Ungeți ușor foile de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană zahăr pudră, cremă de brânză, unt, scurtare, vanilie și gălbenuș de ou cu lingura până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluatul.
Pe suprafața de lucru presărată cu zahăr pudră suplimentar, rotiți jumătate de aluat la un moment dat până la grosimea de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietori de prăjituri. Folosiți o spatulă metalică pentru a transfera decupajele cookie-urilor pe foile cookie, plasând decupaje la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți cu grijă din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Răspândiți glazura pe cookie-uri.