Cookie-uri ' N tort crema

Cookie-uri ' N tort crema
Cookie-urile n crema de tort necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Acest desert are 816 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cap la magazin și ridica albușuri de ou, scurtarea, ciocolata sandwich cookie firimituri, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie - uri și tort de înghețată cremă, Tort cu biscuiți și cremă, și Cookie-uri ' N ' tort crema.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, apa, uleiul și 3 albușuri de ou cu un mixer electric la viteză mare timp de 2 minute. Amestecați ușor prăjiturile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat. Se răcește 10 minute în tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi.
6
Pentru a face glazura: într-un castron mic, amestecați bine zahărul cofetarilor de 1/2 cană, scurtarea, vanilia și 2 albușuri de ou. Bateți zahărul rămas de cofetari până când este cremos. Înghețați tortul și garnisiți cu fursecurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista