Cookie-uri Meyer cu lămâie și piper negru
Această rețetă face 40 de porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cremă Meyer lămâie și piper negru Quiche, Cod negru ars cu Risotto de lămâie Meyer și Gremolata, și Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, coaja, praful de copt, piperul și sarea într-un castron mediu pentru a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când sunt luminate în culoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Puneți mixerul la viteză medie, adăugați oul și vanilia și bateți până se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula de cauciuc.Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați încet amestecul de făină rezervat.
Se amestecă până se încorporează.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și împărțiți-l în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați fiecare buștean strâns în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 2 ore și până la 3 zile.Când sunteți gata să coaceți fursecurile, încălziți cuptorul la 350 km F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi.
Scoateți buștenii de aluat din frigider, îndepărtați folia de plastic și tăiați aluatul în rondele groase de 1/4 inch.
Așezați rundele la aproximativ 1/2 inch distanță pe 2 foi de copt (aproximativ 20 de fursecuri pe foaie).
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 6 minute. Rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos și coaceți până când marginile fursecurilor sunt ferme, dar blaturile sunt încă moi, cu aproximativ 6 până la 7 minute mai mult.
Așezați foile de copt pe rafturi de sârmă și lăsați-le să se răcească timp de 5 minute. Folosind o spatulă plată, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.