Cookie-Uri Linzer
Cookie-urile Linzer ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 560 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, vanilie, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer, și Cookie-Uri Linzer.
Instrucțiuni
Unt de cremă cu atașament de paletă.
Adăugați zahăr și continuați să cremați.
Adăugați oul, lămâia și vanilia și amestecați.
Adăugați nuci și amestecați. Se amestecă ingredientele uscate într-un castron și se adaugă la mixer și se amestecă. Formați în discuri, înfășurați și răciți.
Intindeti aluatul cu sucitor presarata cu faina la 1/8-inch grosime pe o suprafață bine presarata cu faina.
Tăiați discurile, canelate dacă doriți, cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Tăiați centrele jumătății discurilor cu un tăietor în forma dorită. Re-roll resturi și repetați. Se răcește aluatul tăiat.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 12 minute sau până când marginile devin aurii, apoi se răcesc pe un suport de sârmă.
Încălziți gemul și întindeți discurile solide cu un strat de gem fierbinte. Lipiți capacele apăsând ușor.
Se presară cu zahăr pudră, apoi se umple găurile cu mai mult gem.
Lăsați puțin înainte de servire.