Cookie-Uri Linzer

Cookie-Uri Linzer
Cookie-urile Linzer ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 560 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, vanilie, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer, și Cookie-Uri Linzer.

Instrucțiuni

1
Unt de cremă cu atașament de paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
2
Adăugați zahăr și continuați să cremați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați oul, lămâia și vanilia și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați nuci și amestecați. Se amestecă ingredientele uscate într-un castron și se adaugă la mixer și se amestecă. Formați în discuri, înfășurați și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Intindeti aluatul cu sucitor presarata cu faina la 1/8-inch grosime pe o suprafață bine presarata cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Tăiați discurile, canelate dacă doriți, cu diametrul de aproximativ 2 inci.
7
Tăiați centrele jumătății discurilor cu un tăietor în forma dorită. Re-roll resturi și repetați. Se răcește aluatul tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 12 minute sau până când marginile devin aurii, apoi se răcesc pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Încălziți gemul și întindeți discurile solide cu un strat de gem fierbinte. Lipiți capacele apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
10
Se presară cu zahăr pudră, apoi se umple găurile cu mai mult gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
GemGem
11
Lăsați puțin înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista