Cookie-Uri Jelly Bean Thumbprint
Cookie-urile Jelly Bean Thumbprint ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 72 de porții cu 84 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr pudră, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, Unt De Arahide & Jeleu Degetul Mare Cookie-Uri, și Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia, bătând până se amestecă.
Combinați făina și sarea; se adaugă în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se amestecă. Acoperiți și răciți aluatul 8 ore.
Formați aluatul în bile de 1" și așezați 2" în afară pe foi de copt negrease. Apăsați degetul mare în fiecare cookie pentru a face o indentare.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 13 minute. Se răcește 1 minut pe foile de copt; scoateți pe rafturile de sârmă. Faceți din nou crestături de amprentă în timp ce cookie-urile sunt încă calde; lăsați cookie-urile să se răcească complet.
Între timp, combinați 1/3 cană de zahăr pudră și smântână grea într-un bol mic; amestecați cu o furculiță până se omogenizează. Lingura glazură într-o pungă de congelator zip-top; taie o gaură mică în 1 colț de sac, și uda o cantitate mică de glazură în indentare în fiecare cookie. Apăsați fasole jeleu în centrul de fiecare cookie.
Să set. Cookie-uri de praf cu zahăr pudră.