Cookie-Uri Jelly Bean Thumbprint

Cookie-Uri Jelly Bean Thumbprint
Cookie-urile Jelly Bean Thumbprint ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 72 de porții cu 84 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr pudră, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, Unt De Arahide & Jeleu Degetul Mare Cookie-Uri, și Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
3
Combinați făina și sarea; se adaugă în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se amestecă. Acoperiți și răciți aluatul 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Formați aluatul în bile de 1" și așezați 2" în afară pe foi de copt negrease. Apăsați degetul mare în fiecare cookie pentru a face o indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 12 până la 13 minute. Se răcește 1 minut pe foile de copt; scoateți pe rafturile de sârmă. Faceți din nou crestături de amprentă în timp ce cookie-urile sunt încă calde; lăsați cookie-urile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Între timp, combinați 1/3 cană de zahăr pudră și smântână grea într-un bol mic; amestecați cu o furculiță până se omogenizează. Lingura glazură într-o pungă de congelator zip-top; taie o gaură mică în 1 colț de sac, și uda o cantitate mică de glazură în indentare în fiecare cookie. Apăsați fasole jeleu în centrul de fiecare cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă GreaCremă Grea
Fasole JeleuFasole Jeleu
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Să set. Cookie-uri de praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În19 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista