Cookie-uri italiene II
Rețeta cookie-uri italiene II ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 93 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 9 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, Cookie-Uri Italiene De Smochine, și Cookie-Uri Italiene De Smochine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mediu, cremă împreună 1/2 cană de unt și zahăr alb până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia și brânza ricotta.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă treptat în amestecul de brânză. Aruncați cu lingurițe rotunjite la 2 inci distanță pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când marginile sunt aurii. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul rămas și zahărul cofetarilor. Bateți vanilia și laptele treptat până când se atinge o consistență tartinabilă. Prăjituri răcite cu îngheț.