Cookie-Uri Espresso Shortbread

Cookie-Uri Espresso Shortbread
Cookie-urile Espresso Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 632 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, extract de vanillan, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri Espresso Shortbread, Cookie-uri Espresso-ciocolată Shortbread, și Cookie-Uri De Ciocolată Espresso Chip Shortbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric de 2 până la 3 minute sau până când este ușor și pufos. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
2
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente într-un castron mediu. Adăugați treptat la amestecul de unt, bătând doar până se amestecă; opriți-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar. (Nu amestecați prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Întoarceți 1 porție de aluat pe hârtie de ceară și formați - o într-un buștean de 10 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Se presara jurnal cu 3 linguri. Demerara zahăr, și rola jurnal înainte și înapoi să adere. Repetați cu porțiunea de aluat rămasă și 3 linguri. Zahăr Demerara. Înfășurați buștenii în folie de plastic și răciți 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați aluatul răcit în felii groase de 1/4 inch și așezați 1 inch pe 2 foi de copt ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară 1 1/2 linguriță. Zahăr Demerara peste cookie-uri pe fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Cookie-uriCookie-uri
8
Coaceți, în loturi, la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii în jurul marginilor, schimbând foile de copt la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Transferați pe rafturi de sârmă; se răcește 5 minute.
10
Se servește imediat sau se răcește complet. A se păstra până la 4 zile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista