Cookie-Uri Espresso Shortbread
Cookie-urile Espresso Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 632 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, extract de vanillan, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-Uri Espresso Shortbread, Cookie-uri Espresso-ciocolată Shortbread, și Cookie-Uri De Ciocolată Espresso Chip Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric de 2 până la 3 minute sau până când este ușor și pufos. Se amestecă vanilia.
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente într-un castron mediu. Adăugați treptat la amestecul de unt, bătând doar până se amestecă; opriți-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar. (Nu amestecați prea mult.)
Împărțiți aluatul în jumătate. Întoarceți 1 porție de aluat pe hârtie de ceară și formați - o într-un buștean de 10 x 2 inci.
Se presara jurnal cu 3 linguri. Demerara zahăr, și rola jurnal înainte și înapoi să adere. Repetați cu porțiunea de aluat rămasă și 3 linguri. Zahăr Demerara. Înfășurați buștenii în folie de plastic și răciți 2 până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați aluatul răcit în felii groase de 1/4 inch și așezați 1 inch pe 2 foi de copt ușor unse.
Se presară 1 1/2 linguriță. Zahăr Demerara peste cookie-uri pe fiecare foaie.
Coaceți, în loturi, la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii în jurul marginilor, schimbând foile de copt la jumătatea drumului.
Transferați pe rafturi de sârmă; se răcește 5 minute.
Se servește imediat sau se răcește complet. A se păstra până la 4 zile.