Cookie-uri din inima inimii mele
Cookie-urile inimii mele ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr pudră, zaharuri colorate betty și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge, Cookie-uri din inima inimii mele, și Inima-de-inima mea-ciocolata prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, 1 1/2 căni de zahăr pudră, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru. Capac; refrigerați 2 până la 3 ore sau până la răcire.
Încălziți cuptorul la 191°.împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața acoperită cu pânză ușor făinată, rulați fiecare jumătate de 1/4 inch grosime.
Tăiați cu tăietor de prăjituri în formă de inimă de 3 1/2 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje la 2 inci distanță. Dacă doriți, presărați cu zaharuri colorate.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când sunt delicat aurii.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza si tartinabile.
Întindeți glazura peste fursecuri. Decorați cu glazuri de decorator.