Cookie-Uri Degetare
Cookie-urile degetare ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 120. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt rece, zaharuri colorate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Cookie-uri surpriză cu unt de arahide duble și sfaturi pentru cookie-urile de corespondență #SundaySupper, și Elvis Cookie-Uri:" Unt De Arahide " Banane Bacon Ciocolata Chip Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crema untul și zahărul într-un mixer prevăzut cu un accesoriu cu palete (sau folosind un mixer de mână) până la omogenizare. Cu mixerul funcționând la viteză mică, adăugați ingredientele rămase (cu excepția zaharurilor colorate) și amestecați până se omogenizează. Formați aluatul în 2 discuri, înfășurați-le separat în plastic și răciți cel puțin 1 oră. Rețeta poate fi făcută până în acest moment și păstrată la frigider până la 2 zile.
Când sunteți gata să coaceți, încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți 1 disc de aluat la puțin mai puțin de 1/4 inch grosime.
Folosind un degetar și scufundându-l adesea în făină pentru a împiedica prăjiturile să se lipească, tăiați mici runde de aluat. Transferați cu atenție în foile de cookie. Reroll resturile o dată și se taie mai multe cookie-uri, apoi aruncați resturile (ei vor deveni greu dacă vă păstrați rerolling-le).
Presărați blaturile cu zaharuri simple sau colorate, apoi apăsați ușor zahărul în fursec cu degetele mari.
Coaceți până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Repetați cu aluatul rămas.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe rafturile de sârmă și păstrați-le într-un recipient etanș până la 1 săptămână.