Cookie-uri de zahăr VI

Cookie-uri de zahăr VI
Cookie-urile de zahăr VI este un lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 9 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de ouă, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 9%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Crocante), Fursecuri de zahăr Chewy fără zahăr de afine cu fistic, și Happy Sugar Cookie Day-Cookie-Uri De Zahăr Amish.

Instrucțiuni

1
Bateți untul sau margarina cu zaharuri albe și brune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Adăugați atât ouăle, cât și vanilia (nu trebuie să aveți vanilie, puteți face fără ea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Adăugați ingrediente uscate (făină, praf de copt, sare) și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Acoperiți și puneți la frigider o oră.
5
După o oră, rulați pe o suprafață plană, făinată și tăiați cu tăietori de prăjituri (încercați multe forme și dimensiuni diferite!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
6
Coaceți la foc mediu (180 grade C, 375 grade F) timp de aproximativ 10 minute (până când vă place culoarea lor). Mult noroc!
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Faire la Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista