Cookie-Uri De Zahăr Italian

Cookie-Uri De Zahăr Italian
Licitație cookie-uri de zahăr Italian ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 27 de cenți pe porție. Acest desert are 130 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână scurtarea, făina, zahărul cofetarilor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Fragede, Chiftele italo-americane suculente și fragede în sos roșu, și Pâine de banane ușoară hipifiată și fragedă, fără zahăr.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 400 de metri cubi. Într-un castron mare, scurtarea smântânii și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în ouă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Formați aluatul în 1-1 / 2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Loc 1 în. în afară de foile de copt negrease.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
7
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați laptele, untul, vanilia și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Tint cu colorant alimentar, dacă se dorește. Înmuiați vârfurile de fursecuri în glazură; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se presară cu zahăr grosier, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
9
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până când este setat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista