Cookie-Uri De Zahăr De Var

Cookie-Uri De Zahăr De Var
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu zahăr de var ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 36. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 63 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr de var, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Cookie-Uri Cheie De Zahăr De Var, Cookie-Uri De Zahăr De Var, și Cookie-uri de zahăr de var.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună untul, scurtarea, zahărul granulat și 2 linguri de zahăr de var cu un mixer electric până când este ușor și pufos. Bateți în ou și vanilie. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna peste amestecul de oua, apoi bateti la viteza mica pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VarVar
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Formați aluatul într-un bușten de 10 inci (2 inci în diametru) pe hârtie de ceară, apoi înfășurați în hârtie de ceară. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Îndepărtați hârtia de ceară și tăiați jurnalul în runde groase de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Coaceți fursecurile la o distanță de 1/2 inch pe foi de copt unsuroase în loturi în mijlocul cuptorului, 10 până la 12 minute, sau până devin aurii palide. Transferați imediat cu o spatulă metalică într-un suport așezat peste o foaie de hârtie de ceară și presărați blaturile cu zahărul de var rămas. Cookie-uri Cool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
* Aluatul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, învelit bine în folie de plastic.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei rece 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista