Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu stafide cu fulgi de ovăz. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 435 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci, sare kosher, stafide de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz, Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz, și Fursecuri Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Dacă utilizați convecție, preîncălziți la 350 F convecție. Dacă intenționați să răciți aluatul, săriți peste asta step.In vasul unui mixer de stand prevăzut cu o paletă, bate untul rece până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați zahărul și continuați să bateți până se amestecă. Adăugați treptat ouăle și vanilia și continuați să bateți cu paleta pe mediu până când se amestecă, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori. Răcoarea din ouă poate face ca bucățile mici de unt să se întărească din nou, astfel încât amestecul cremos să pară plin de cocoloașe.Între timp, într-un castron separat, amestecați făina rece, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara. Cu mixerul pe mediu-scăzut (sau manual cu o racletă de cauciuc rezistentă), adăugați treptat amestecul de făină amestecând doar până se amestecă. Se amestecă fulgii de ovăz, apoi se amestecă stafidele și nucile.Goliți aluatul pe o suprafață plană mare și asigurați-vă că toate ingredientele sunt încorporate uniform. În loc să strângeți totul împreună, păstrați-l Cam liber. Împărțiți în 10 sau 12 bucăți raggedy. Aluatul ar trebui să fie rece înainte de a-l pune chiar la frigider, dar răcirea aluatului va ajuta la creșterea fursecurilor.Aranjați cookie-urile (vă recomand să coaceți mai întâi 1 sau 2 pentru a vă reduce timpul) pe o foaie de prăjituri grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Fulgi De Ovăz
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
3
Coaceți pe raftul central timp de 18 minute la 375 sau 16 minute la convecție 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute pe foaia de prăjituri, apoi îndepărtați și terminați răcirea pe un raft. Când se răcește, puteți mânca sau puteți îngheța cookie-ul și le puteți dezgheța pentru o textură mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului