Cookie-Uri De Ovăz Cu Zahăr Brun De Arțar
Cookie-urile de ovăz cu zahăr brun de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, sare, ovăz de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Arțar și fulgi de ovăz cu zahăr brun, Peste Noapte Arțar Și Zahăr Brun Fulgi De Ovăz, și Fulgi de ovăz cu zahăr brun cu mere de scorțișoară de arțar.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați untul topit, zahărul brun, siropul de arțar și vanilia.
Lăsați untul să se răcească timp de 1 minut, apoi bateți oul.
Adăugați ingrediente uscate în castron și amestecați până se combină. Se amestecă ovăzul. Apăsați folia de plastic peste aluat în castron și lăsați să se răcească la frigider timp de cel puțin trei ore sau peste noapte (Vezi nota de mai sus).
Așezați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Aruncați aluatul cu o lingură rotunjită pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 16 minute.
Lăsați să se răcească pe foaie timp de 5 minute, apoi transferați pe o grătar pentru a termina răcirea. Cookie-urile pot fi păstrate într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la o săptămână.