Cookie - uri de mestecat cu ghimbir cu zahăr și condimente
Cookie - urile de mestecat cu ghimbir cu zahăr și condimente sunt un vegetarian rețetă cu 100 de porții. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, piper, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-uri cu zahăr și condimente, Biscuiți cu zahăr și condimente, și Fursecuri Cu Condimente De Ghimbir.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul brun împreună într-un castron cu un mixer la viteză medie.
Se amestecă în melasă, apoi ou, până la amestec, răzuire castron după cum este necesar.
Într-un castron mic, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul, 1 linguriță. scorțișoară, cuișoare, nucșoară și piper; se adaugă la amestecul de unt la viteză mică, amestecând până se combină.
Împărțiți aluatul în jumătate, formați fiecare într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 3 ore. Între timp, într-un castron mic combinați restul de 1/2 linguriță. scorțișoară cu zahăr granulat; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți aproximativ 1 lingură. de aluat de pe disc, rola într-o minge, și picătură în castron de zahăr scorțișoară. Lucrând în loturi de 3 sau 4, înveliți bilele de aluat în zahăr și aranjați aproximativ 1 in. separat pe foi de copt căptușite cu pergament.
Coaceți fursecurile până când arată uscat și abia încep să se rumenească pe margini, aproximativ 8 minute. Puneți tigăile pe rafturi și lăsați prăjiturile să se răcească pe tigăi.
Faceți înainte: aluat rece (Pas
până la 1 săptămână. Păstrați cookie-urile coapte etanș până la 3 zile.