Cookie-Uri De Ghimbir Chewy
Cookie-urile de ghimbir Chewy sunt un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 102 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri De Ghimbir Fără Ouă / Cookie-Uri De Melasă De Ghimbir Chewy, Cookie-Uri De Ghimbir Chewy, și Cookie-Uri De Ghimbir Chewy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, ghimbirul măcinat, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara,nucșoara, sarea și piperul într-un castron mediu. Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți zahărul brun, scurtarea și untul într-un castron mare, răzuind părțile pe jumătate prin bătaie, până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim.
Adăugați ou, melasă, ghimbir ras și vanilie;bate doar pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică doar pentru a amesteca.
Se amestecă îngimbir cristalizat (aluatul va fi foarte moaleși lipicios).
Așezați zahărul brut într-un castron puțin adânc. Folosindo lingură de măsură, scoateți aluatul.Folosind o a doua lingură, scoateți aluatul din lingură măsurați în castron cu zahăr brut; întoarceți-vă să acoperiți bine.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu jumătate din aluatul rămas și zahăr,distanțând bilele la 1 1/2".
Coaceți prăjiturile, foile rotative la jumătatea drumului, până când marginile sunt ferme și centreleapar crăpate, 10-12 minute.
Transfercookies la rafturi de sârmă și lăsați să se răcească. Repetați cu aluatul și zahărul rămas, folosind foi de copt răcite și noi parchment.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Depozitați etanș la temperatura camerei întrefoi de pergament sau hârtie cerată.