Cookie-uri de Crackle de lamaie cu Cayenne
Această rețetă face 48 de porții cu 106 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Crackle Cookie-Uri, Cookie-Uri De Modă Veche, și Ciocolată Crackle Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Așezați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și centrale. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In un castron mare bate untul, zahărul granulat, zahărul brun deschis și coaja de lămâie cu un mixer electric setat la viteză medie-mare până când este ușor și pufos. Reduceți viteza și adăugați ouă și vanilie până la doar blended.In un castron mare separat cerne împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul de cayenne; adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternând cu sucul de lămâie, începând și terminând cu amestecul de făină. Continuați să amestecați până când sunt combinate. Nu amestecați prea mult.
Așezați zahărul cofetarilor într-un castron separat. Puteți reutiliza vasul care a ținut amestecul de făină, dacă doriți. Scoateți aluatul cu linguri generoase și formați-l în bile de 1 centimetru-inch; rulați zahărul pudră.
Așezați fursecurile la o distanță de 2 inci pe foi de copt căptușite cu pergament.
Adăugați o stropire foarte ușoară de cayenne pentru o lovitură suplimentară, dacă doriți. Fii cruțat.
Coaceți în cuptorul încălzit timp de 16 până la 18 minute, comutând foile între rafturi la jumătatea coacerii. Cookie-urile se fac atunci când abia încep să se rumenească la margini. Cookie-urile vor fi încă moi la mijloc. Se răcește pe foile de copt câteva minute, apoi glisați foaia de pergament cu fursecurile pe loc pe o grătar pentru a se răci complet.