Cookie-Uri De Condimente Olandeze
Cookie-urile de condimente Olandeze sunt vegetarian desert. Această rețetă servește 45 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, zahăr brun ferm, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Going Dutch: Apple-Spice Zară Copil Olandez, 100% grâu integral Kruidnootjes olandeză(sau cookie-uri turtă dulce olandeză), și Dovleac Spice Olandeză Baby Pancake.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul brun până se omogenizează. Bateți în lapte. Într-un alt bol, amestecați făina, migdalele, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și praful de copt; amestecați sau bateți în amestecul de unt până se amestecă bine (dacă amestecul este sfărâmicios, strecurați într-o bilă netedă și compactă).
Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați fiecare porțiune într-un disc gros de 1 inch. Pe o placă ușor presărată cu făină, cu un știft de rulare presărat cu făină, rulați aluatul, o porție la un moment dat, până la 1/8 inch grosime. Cu un tăietor de 2 până la 3 inci, tăiați aluatul în runde (Dacă aluatul devine prea moale pentru a fi manevrat, congelați scurt până când este ferm).
Cu o spatulă largă sau degetele, transferați cookie-urile pe foi de copt de 12 pe 15 inci, căptușite cu pergament sau gătit, distanțându - le la aproximativ 1 inch. Adunați resturi, bateți într-o minge și repetați rularea și tăierea.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute; dacă coaceți mai multe tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii.
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Dacă prăjiturile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a elibera, lăsați să stea pe foi pentru a se întări, aproximativ 5 minute, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.