Cookie-Uri De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile cu ciocolată. Această rețetă servește 36 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes are 102 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Cookie-Uri De Ciocolată, Cookie-Uri De Ciocolată, și Cookie-Uri De Ciocolată.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina si praful de copt; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați ciocolata în unt topit până se topește și se omogenizează.
Se amestecă zahărul, ouăle și vanilia. Amestecați treptat ingredientele cernute. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Acoperiți aluatul și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de biscuiți sau tapetați-le cu hârtie pergament.
Rulați aluatul răcit în bile de 1 inch și rulați fiecare bilă în zahărul cofetarilor.
Așezați cookie-urile la 2 inci distanță pe foile de cookie pregătite.
Coaceți timp de 9 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când blaturile sunt crăpate.
Scoateți din foile de cookie pentru a se răci pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.