Cookie-Uri De Ceai Suedez
Cookie-urile suedeze de ceai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Suedeze De Crăciun, Rețetă Suedeză De Prăjituri De Secară, și Biscuiți Suedezi Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați 1 cană de unt în făină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă smântâna și se formează aluatul într-o bilă.
Rulați aluatul cu grosimea de 1/2 inch și tăiați-l cu un tăietor rotund mic.
Rotiți cercurile tăiate în zahăr granulat și așezați-le pe foi de fursecuri unsuroase. Prăjiți prăjiturile de câteva ori cu o furculiță.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 8 până la 10 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească înainte de îngheț.
A asambla: înghețați fundul a jumătate din fursecuri și așezați fursecurile rămase deasupra pentru a face fursecuri sandwich.
Pentru a face glazură cu cremă de unt: bateți 1/2 cană de unt până devine pufos. Adăugați treptat zahărul cofetarilor. Bateți laptele evaporat și vanilia. Reglați cantitățile de zahăr din lapte și cofetari pentru a obține crema de unt la o consistență bună de răspândire.