Cookie-Uri De Catedrală

Cookie-Uri De Catedrală
Cookie-urile catedralei este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 30 de porții. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 162 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, nucă de cocos, chipsuri de ciocolată semidulce și nuci pecan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cookie-Uri Pentru Fereastra Catedralei, Cookie-Urile Catedralei Fudgy Peppermint Fără Coacere, și Catedrala Fereastră Gelatină.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, topiți chipsurile de ciocolată și untul la foc mic, amestecând ocazional. Se amestecă o cantitate mică în ou, apoi se întoarce totul în tigaie. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se toarnă într-un castron; se lasă să se răcească 15 minute. Amestecați ușor marshmallows și nuci. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pe o foaie de hârtie cerată, formați aluatul într-un 1-1/2-in.- jurnal diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați nuca de cocos pe o altă foaie de hârtie cerată. Rulați ușor buștenul peste nucă de cocos pentru a acoperi părțile laterale. Înfășurați bine, răsuciți capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
RolaRola
FolieFolie
5
Congelați timp de 4 ore sau peste noapte.
6
Îndepărtați hârtia cerată.
7
Se taie în 1/4-in. felii. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista