Cookie-Uri De Bezea Umplute Cu Ciocolată

Cookie-Uri De Bezea Umplute Cu Ciocolată
Ciocolata umplut bezea cookie - uri este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 48 de porții. Acest desert are 64 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de albușuri de ou, zahăr pudră, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Fursecuri Cu Bezea Macaroon Umplute Cu Cremă, Cookie-uri cu fulgi de zăpadă umplute cu bezea cu lămâie, și Bezea Umplută Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer electric până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute). Se amestecă 1/2 linguriță de vanilie și nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Aruncați amestecul cu lingurițe pe foi de prăjituri căptușite cu folie de aluminiu. Înmuiați degetul în 1 lingură de zahăr pudră și faceți o indentare în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se introduce în cuptor și se oprește imediat cuptorul. Nu deschideți ușa timp de cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și curățați cu grijă fursecurile din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Combinați untul, cacao și jumătate și jumătate într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
8
Adăugați 2 1/4 căni de zahăr pudră și bateți bine cu un mixer electric. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Chiar înainte de servire, introduceți amestecul de cacao (folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea) în indentarea fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista