Cookie-Uri De Bezea Espresso
Espresso bezea cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 24 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Devil ' s Food Cupcakes cu bezea Espresso, Cookie-Uri Espresso De Ciocolată, și Cookie-Uri Espresso De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului pentru a împărți cuptorul în treimi uniforme.
Preîncălziți cuptorul la 25
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați espresso și vanilie; bateți până se amestecă bine.
Acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament; fixați foile de copt cu bandă de mascare. Aruncați aluatul cu linguri de nivel pe foile de copt pregătite. Topiți fiecare movilă cu 1 boabe de cafea.
Se presară uniform cu cacao.
Coaceți la 250 timp de 2 ore sau până la uscare. (Bezelele se fac atunci când suprafața este uscată și bezelele pot fi îndepărtate de pe hârtie fără a se lipi de degete.) Opriți cuptorul și deschideți parțial ușa cuptorului; lăsați bezea în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor; îndepărtați cu grijă bezelele de pe hârtie. Se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Notă: nu utilizați înlocuitor de ou în locul albușurilor de ou.