Cookie-Uri De Bezea Cu Migdale Acoperite Cu Ciocolată
Ciocolata acoperite cu migdale bezea cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 48 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul, migdalele măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolata neagra migdale bezea cookie-uri (GF), Bezea acoperită cu ciocolată și fructe de pădure, și Fursecuri Cu Bezea Cu Cacao-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Tapetați 4 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateți albușurile într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri spumoase și moi. Adăugați treptat zahăr alb, continuând să bateți până când amestecul menține vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma vârfuri ascuțite.
Amestecați migdalele măcinate și zahărul cofetarilor împreună într-un castron separat; pliați în amestec de albuș de ou.
Transferați amestecul într-o pungă de conducte; amestec de țevi în movile de 2 inci lungime cu 1/2 inci grosime pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt uscate și ușor aurii, aproximativ 45 de minute.
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet.
Topiți ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Înmuiați fiecare prăjitură în ciocolata topită folosind o furculiță până când cookie-ul este complet acoperit. Scuturați excesul de ciocolată. Aranjați fursecurile pe foile de copt căptușite cu pergament; la frigider până se fixează.