Cookie-Uri De Bezea Cu Migdale Acoperite Cu Ciocolată

Cookie-Uri De Bezea Cu Migdale Acoperite Cu Ciocolată
Ciocolata acoperite cu migdale bezea cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 48 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul, migdalele măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolata neagra migdale bezea cookie-uri (GF), Bezea acoperită cu ciocolată și fructe de pădure, și Fursecuri Cu Bezea Cu Cacao-Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Tapetați 4 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri spumoase și moi. Adăugați treptat zahăr alb, continuând să bateți până când amestecul menține vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma vârfuri ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Amestecați migdalele măcinate și zahărul cofetarilor împreună într-un castron separat; pliați în amestec de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați amestecul într-o pungă de conducte; amestec de țevi în movile de 2 inci lungime cu 1/2 inci grosime pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt uscate și ușor aurii, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Topiți ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Înmuiați fiecare prăjitură în ciocolata topită folosind o furculiță până când cookie-ul este complet acoperit. Scuturați excesul de ciocolată. Aranjați fursecurile pe foile de copt căptușite cu pergament; la frigider până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista