Marco Polo cookie-uri de arahide este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 180 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de arahide, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 17%. Încercați Marco Polo Negroni, Varza roșie fiartă a lui Marco Canora, și Uigur Polo (Pilaf) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Zaharuri cremă, scurtare și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scurtarea
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
2
Adăugați ingrediente uscate cernute în amestecul cremă alternând cu lapte. Se amestecă fulgii de tărâțe și arahidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Tărâțe
Arahide
Lapte
3
Se amestecă bine.
4
Aruncați cu lingurițe pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10-12 minute până se rumenesc ușor. A se păstra într-un recipient etanș.