Cookie-uri de anason II
Anise Cookies II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 39 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Anason, Biscuiți Cu Anason, și Biscuiți Cu Anason Cu Gheață.
Instrucțiuni
Bateți albușurile cu apă până se înțepenesc.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu zahărul, sarea și vanilia până devin cremoase. Îndoiți albușurile în gălbenușuri folosind un tel de sârmă. Cernem făina și anasonul în castron și amestecăm ușor împreună cu biciul.
Amestecul va arăta ciudat.
Puneți aluatul în punga de decorare cu vârf rotund mare și apăsați runde de 1 inch pe foaie.
Lăsați cookie-urile să stea peste noapte la temperatura camerei pentru a se usca.
A doua zi, acoperiți fursecurile cu o foaie de hârtie pergament și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute. Cookie-urile se fac atunci când partea de jos este maro deschis, dar blaturile sunt încă aproape albe. Mișto.
A se păstra în recipient timp de 2 până la 3 săptămâni într-un loc răcoros pentru a se înmuia și a deveni moale. Puteți adăuga o felie de pâine sau o bucată de măr pentru a ajuta la înmuierea fursecurilor.