Cookie-Uri De Amprentă De Porumb
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile cu amprentă de porumb ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați gem de căpșuni, sare de mare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Prăjituri cu amprentă de porumb cu gem de roșii, Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri, și Cookie-Uri De Amprentă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați migdalele și zahărul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de metal; piure până când migdalele sunt măcinate fin, aproximativ 1 minut.
Adăugați făină și următoarele 3 ingrediente și pulsați de mai multe ori.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul este sfărâmicios și seamănă cu făina grosieră.
Bateti împreună ou și vanilie într-un castron mic, și se adaugă la amestecul de migdale. Pulse până când aluatul devine lipicios.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și frământați de mai multe ori pentru a forma un disc. (Aluatul va fi moale.) Acoperiți cu folie de plastic și răciți 30 de minute.
Împărțiți aluatul în 24 de porții; rotiți fiecare porție într-o bilă.
Așezați bilele pe o foaie de copt ung, la aproximativ 2 centimetri distanță. Apăsați un deget mare în centrul fiecărui cookie pentru a face o indentare.
Lingurați 1/2 linguriță de gem în fiecare indentare.
Coaceți 15 minute sau până când cookie-urile sunt maro auriu deschis.
Scoateți din cuptor; se răcește pe foaia de copt 5 minute, apoi se transferă cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.