Cookie-Uri De Afine Linzer
Cookie-urile de afine Linzer ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână gem de afine, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer Cu Portocale De Afine, și Cookie-Uri Linzer.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului la pozițiile medii și inferioare de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați făina de migdale, făina, praful de copt, sarea și scorțișoara; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți împreună untul, zahărul și 1 cană de zahăr cofetari cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați vanilie și ou și bateți pentru a combina.
Adăugați ingrediente uscate și bateți până se combină. Împărțiți aluatul în două porții egale, înfășurați în folie de plastic și lăsați să se răcească la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Pe o suprafață de lucru curată, ușor făinată, întindeți o bilă de aluat într-un dreptunghi de aproximativ 8 inci pe 12 inci și 1/8 inci grosime. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de inimă (Vezi nota de mai sus) tăiați un număr par de cookie-uri. Folosiți un tăietor mai mic pentru a tăia găuri în Centrele a jumătate din fursecuri.
Așezați cookie-urile pe foaia de copt pregătită, lăsând spațiu de 1/2 inch între fiecare cookie. Adunați zgârieturile cookie-urilor și rotiți-le din nou până la grosimea de 1/8 inch. Ștampilați mai multe cookie-uri. Continuați până când se consumă tot aluatul și foile de copt sunt pline.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 15 minute, rotind înapoi în față și de sus în jos o dată în timpul coacerii.
Lăsați cookie-urile să stea la temperatura camerei până când se răcesc suficient pentru a fi manipulate, aproximativ 5 minute.
Transferați pe un suport de răcire cu sârmă pentru a se răci complet.
Întindeți jumătățile de jos cu gem. Sus cu un cookie decupat. Praf terminat sandwich-uri cu zahăr cofetari.
Servește. Cookie-urile nemâncate pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.