Cookie-Uri Cu Șapte Straturi
Cookie-urile cu șapte straturi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, colorant alimentar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Cu Strat De Mentă, Cookie-Uri Italiene Cu Șapte Straturi (Tricolores), și Cookie-uri moi și masticabile cu șapte straturi Magic Bar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie de copt de 13 x 9 inci și linia de jos cu hârtie de ceară, lăsând o consolă de 2 inci pe 2 capete, apoi hârtie de unt.
Bateți albușurile în mixerul prevăzut cu atașament de măturică la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri rigide.
Adăugați câte 1/4 cană de zahăr, bătând cu viteză mare până când albii țin vârfuri rigide, ușor lucioase.
Transferați într-un alt castron.
Treceți la accesoriul cu palete, apoi bateți împreună pasta de migdale și restul de 3/4 cană de zahăr până se omogenizează bine, aproximativ 3 minute.
Adăugați untul și bateți până devine palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușurile și extractul de migdale și bateți până se combină bine, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați făină și sare și amestecați până se combină.
Îndoiți jumătate din amestecul de albuș de ou în amestec de migdale pentru a ușura, apoi pliați albușurile rămase ușor, dar bine.
Împărțiți aluatul în 3 boluri. Amestecați colorantul alimentar roșu într-unul și colorantul alimentar verde în altul, lăsând al treilea lot simplu. Puneți aluatul alb deoparte. Se răcește aluatul verde, acoperit.
Se toarnă aluatul roșu în tigaia pregătită și se întinde uniform cu spatula offset (stratul va avea o grosime de aproximativ 1/4 inch).
Coaceți stratul roșu 8 până la 10 minute, până când este setat. (Este important să se undercook.)
Folosind consola de hârtie, transferați stratul într-un suport pentru a se răci, aproximativ 15 minute. Curățați tigaia, apoi tapetați cu hârtie de ceară și hârtie de unt în același mod ca mai sus.
Coaceți stratul alb în tigaia pregătită până când este setat. Pe măsură ce stratul alb se coace, aduceți aluatul verde la temperatura camerei.
Transferați stratul alb într-un suport. Pregătiți tigaia ca mai sus, apoi coaceți stratul verde în același mod ca înainte.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Când toate straturile sunt reci, inversați verde pe o foaie mare de copt căptușită cu hârtie de ceară. Aruncați hârtia din strat și întindeți cu jumătate de conserve. Inversați albul deasupra stratului verde, aruncând hârtia.
Se întinde cu conservele rămase. Inversați stratul roșu deasupra stratului alb și aruncați hârtia de ceară.
Acoperiți cu folie de plastic și greutate cu o tigaie mare de copt. Se răcește cel puțin 8 ore.
Îndepărtați greutatea și folia de plastic. Aduceți straturile la temperatura camerei. Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând până se omogenizează.
Se ia de pe foc. Păstrați ciocolata peste apă.
Tăiați marginile straturilor asamblate cu un cuțit lung zimțat. Întindeți rapid jumătate de ciocolată într-un strat subțire deasupra tortului. Se răcește, neacoperit, până când ciocolata este fermă, aproximativ 15 minute. Acoperiți cu o altă foaie de hârtie de ceară și așezați o altă foaie de copt deasupra, apoi inversați tortul pe foaie și îndepărtați hârtia. Răspândiți rapid cu ciocolata rămasă. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Tăiați longitudinal în 4 benzi.
Tăiați benzi transversal în fursecuri cu lățimea de 3/4 inci.
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 săptămâni.