Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată

Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată
Ciocolata cookie-uri de zahăr este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată, Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată, și Cookie-Uri Cu Zahăr De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați oul, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Combinați făina, cacao și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Împărțiți aluatul în 2 porții egale; aplatizați fiecare porție într-un disc. Acoperiți și răciți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați 1 porție de aluat pe o suprafață ușor făinată și rotiți până la grosimea de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Tăiați cu un tăietor în formă de fluture de 3 sau 4 1/2 inci.
8
Așezați fursecurile la 2 centimetri distanță pe foi de copt ușor unse. Repetați procedura cu porțiunea de aluat rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți, în loturi, la 350 timp de 10 până la 12 minute (pentru fursecuri de 3 inci) și 15 până la 17 minute (pentru 4 fursecuri de 1/2 inci) sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească pe foile de copt 5 minute; scoateți pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet. Decorați prăjiturile coapte după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Biscuiți cu zahăr vanilat: omiteți cacao neîndulcit. Creșteți făina la 3 căni. Bateți în 1 linguriță. extract de vanilie cu unt în pas continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cookie-uri De ZahărCookie-uri De Zahăr
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista