Cookie-Uri Cu Lămâie Din Dantelă
Această rețetă face 8 porții cu 1158 calorii, 15g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, amestec de biscuiți cu zahăr, fondant rulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ GG ' s Lace Cookies, Cookie-Uri Din Dantelă, și Cookie-Uri Din Dantelă Fără Ouă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare bateți împreună amestecul de biscuiți de zahăr, făină, ou, unt, cremă de brânză, coajă de lămâie și suc până când se formează un aluat rigid.
Scoateți aluatul din castron și împărțiți-l în 2 bile. Înfășurați-le în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. (În acest moment, aluatul poate fi păstrat la frigider până la 2 zile sau congelat timp de 2 luni.)
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pe o suprafață ușor presărată cu un sucitor presărat cu făină, rulați aluatul la o grosime de 1/3 inci. Folosind tăietorii de prăjituri pătrate și rotunde, înmuiați în făină, tăiați un număr egal din fiecare formă și transferați-le într-o foaie de cookie neagră.
Coaceți până când marginile se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți cookie-urile din cuptor și răciți ușor înainte de a le transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas, asigurându-vă că răciți foile de copt între loturi.
Tăiați fondantul în 4bucăți egale. Praf ușor o suprafață curată, uscată și plană cu amidon de porumb. Lucrând în băi, rotiți fiecare piesă la o grosime de 1/4 inch. Folosind tăietorii rotunzi și pătrați tăiați suficient fondant pentru a egala numărul de cookie-uri rotunde și pătrate. Folosind tăietori mici de flori tăiați forme de flori din fiecare bucată de fondant. Umeziți 1 parte a fiecărei forme de flori cu o perie de patiserie și atașați-o la fursecurile răcite.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.