Cookie-Uri Cu Ciocolată Finală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Ultimate Chocolate Chip. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ou, bicarbonat de sodiu, chipsuri de ciocolată semi-dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Cu Ciocolată Finală, Cookie-Uri Cu Ciocolată Finală, și Cookie-Uri Cu Ciocolată Finală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aceasta este cea mai solicitată rețetă cookie din toate timpurile.
Coaceți un lot și vedeți singur de ce toată lumea crede că aceste cookie-uri sunt topuri!
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Combinați scurtarea, zahărul brun, laptele și vanilia într-un castron mare. Bateți la viteză medie a mixerului electric până când se amestecă bine. Bateți în ou.
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Se amestecă în amestec de scurtare până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată și nucile.
Picătură de linguri de măsurare rotunjite 3 inci în afară pe foaie de copt unsuros.
Coaceți 8 până la 10 minute pentru fursecuri masticabile sau 11 până la 13 minute pentru fursecuri clare. Se răcește 2 minute pe foaia de copt pe un suport de răcire.
Scoateți cookie-urile la raft pentru a se răci complet.
* Dacă nucile sunt omise, adăugați încă 1/2 cană chipsuri de ciocolată semi-dulci.
Încălziți cuptorul la 375 grade F. urmați rețeta de mai sus pentru a pregăti aluatul. Pulverizați o tigaie de 13 x 9 inci cu spray de gătit fără stick.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți 19 până la 21 de minute sau până când partea de sus este maro auriu și scobitoarea introdusă în centru iese curată și Centrul Se simte ușor ferm la atingere. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.
Încălziți cuptorul la 191°. urmați rețeta de mai sus pentru a pregăti aluatul. Pulverizați o zonă mică în centrul foii de copt cu spray de gătit fără stick. Acoperiți cu folie pătrată de 12 inci.
Așezați un sfert din aluat în centrul foliei. Formați-vă într-un cerc mic cu spatulă sau răzuitor de cauciuc. Pulverizați pătrat de 12 inci de hârtie de ceară cu spray de gătit fără stick.
Așezați partea pulverizată în jos deasupra aluatului. Aplatizați cu tigaie rotundă pentru tort sau tigaie pentru a forma un cerc de 7 inci.
Îndepărtați hârtia de ceară.
Coaceți 9 până la 10 minute sau până la culoarea aurie ușoară. Se răcește 5 minute pe foaia de copt pe un suport de răcire.
Scoateți la raft pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.
CIOCOLATA BURNIȚĂ SAU DIP
Stropiți: topiți 1 cană bucăți de ciocolată semi-dulce sau albă cu 1 linguriță scurtată la foc foarte mic. Se amestecă bine. Dacă este prea gros pentru a stropi, adăugați 1/8 până la 1/2 linguriță mai scurtată până la subțire.
Stropiți de la sfârșitul lingurii înainte și înapoi peste cookie.
Se presară cu nuci înainte ca ciocolata să se întărească. Pentru a întări rapid ciocolata, puneți-o la frigider pentru câteva minute.
DIP: lingura ciocolata topita in Cupa crema. Înmuiați un capăt al cookie-ului răcit la jumătate în ciocolată.
Presărați cu nuci tocate mărunt înainte ca ciocolata să se întărească sau stropiți cu ciocolată albă sau neagră contrastantă.
Așezați pe hârtie de ceară.