Cookie-urile cu banane-fulgi de ovăz-ciocolată sunt un fără gluten și vegan desert. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bananan Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie-Uri, Banane, Fulgi De Ovăz, Biscuiți Cu Ciocolată, și Bananan Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente (prin zahăr) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună uleiul, laptele de soia și vanilia într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Soia
Vanilie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul umed la ingredientele uscate; se amestecă pentru a se combina. Îndoiți banana, nucile și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Nuci
Banane
5
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Scoateți aluatul pe tigaie cu o lingură mică de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Aluat
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Tigaie
6
Coaceți 25 de minute sau până se rumenesc, întorcând foaia de copt la jumătatea drumului.