Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură

Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură
Cookie-urile cu amprentă de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură, Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură, și Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament; fixați pe foaia de copt cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați primele 3 ingrediente într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 4 minute sau până când este ușor și pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați vanilie și albuș de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Adăugați făină și sare în amestecul de pastă de migdale; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați aluatul în bile de 36 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
7
Așezați bilele la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite și apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie, lăsând o indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 325 timp de 10 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de gem de frigider de zmeură în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Cookie-uriCookie-uri
GemGem
10
Note: pasta de migdale face aluatul umed și flexibil. Căutați-l în culoarul de coacere al supermarketului. Găurile mari ale unei răzătoare de cutie funcționează bine pentru răzuirea pastei de migdale. Folosiți un dop de vin în loc de degetul mare pentru a face o indentare mai profundă în cookie-uri. Dacă coaceți ambele tigăi de fursecuri în același timp, rotiți tigăile în cuptor la jumătatea timpului de coacere pentru a se rumeni uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista