Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură
Cookie-urile cu amprentă de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură, Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură, și Cookie-Uri Cu Amprentă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament; fixați pe foaia de copt cu bandă de mascare.
Așezați primele 3 ingrediente într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 4 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați vanilie și albuș de ou; bate bine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și sare în amestecul de pastă de migdale; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați aluatul în bile de 36 (1 inch).
Așezați bilele la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite și apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie, lăsând o indentare.
Coaceți la 325 timp de 10 minute sau până devin aurii.
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de gem de frigider de zmeură în centrul fiecărui cookie.
Note: pasta de migdale face aluatul umed și flexibil. Căutați-l în culoarul de coacere al supermarketului. Găurile mari ale unei răzătoare de cutie funcționează bine pentru răzuirea pastei de migdale. Folosiți un dop de vin în loc de degetul mare pentru a face o indentare mai profundă în cookie-uri. Dacă coaceți ambele tigăi de fursecuri în același timp, rotiți tigăile în cuptor la jumătatea timpului de coacere pentru a se rumeni uniform.