Cookie-Uri Cu Amoniac De Mentă
Cookie-urile cu amoniac de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 48 de porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, apă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri de catifea roșie de mentă cu sărutări de mentă, Cookie-Uri De Mentă, și Cookie-Uri De Mentă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, crema împreună unt și zahăr până la omogenizare. Se amestecă smântâna grea și ouăle bătute.
Se amestecă amoniacul în apa clocotită și se amestecă pentru a se dizolva; se amestecă în amestecul de unt împreună cu uleiul de mentă.
Combinați făina și praful de copt; se amestecă în aluat până se omogenizează uniform. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/4 inch grosime.
Se taie în formele dorite cu tăietori cookie.
Așezați cookie-urile la 1 1/2 inci distanță pe foile de cookie pregătite.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt aurii. Se răcește ușor pe foile de copt înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.